Saturday, 12 February 2011

11 feb 2011

Hey semua. semalam satu hari aku berjalan lagi. aku cadang dgn arra nak kuar cari bag je. aku berempat semalam. aku, arra, syara, lyda. we all naik lrt turun dang wangi then naik monorail ke bb. cepat sikit kan. da sampai dekat bb arra nak pegi pavi kejap, dye nak amik cek duit. aku teman dye. aku suruh syara dgn lyda tggu dekat bb je. kang bosan plak dorg nak tggu dekat sana. lepas arra da amik cek duit. aku dgn dye pegi cotton on. arra nak beli sandle. teman la jap. dekat pavi punye cotton on tak byk ladies choice. hehe. then masuk plak forever 21. da habis beli terus gerak bb. kesian syara dgn lyda da tggu kat sana. time nak ke bb tu aku dgn arra snap pic la kan. mcm tak biase plak. hehe.



yeahh, lepas tu pegi bb jumpa syara and lyda. sampai dekat bb we all pegi cari baju aku plak. byk kedai da aku cari semua tak berkenan. arra jumpa satu baju tuk aku. lawa tau baju tu. hehe. time tu da pukul 5. lyda kena balik da. aku, arra, syara pegi hantar dye dekat monorail bb. kesian plak dye jalan sorg2. da hantar lyda. kteorg masuk bb balik. nak cari bag plak. satu bb pusing cari bag. gila penat ok! akhirnya jumpa jugak bag yang nak beli tu. lepas tu pegi pavi balik nak makan dekat sana. makan la dekat foodcourt pavi tu. syara je makan. aku dgn arra minum air je. ohh, dekat sana pun we all snap pic. haha.





lepas makan gerak pegi setiawangsa plak. adk shafiq nak jumpa. dye rindu dekat arra. so pegi la sana. lepak dekat alimaju. ramai gila lepak sana. budak2 tuition kan. ramai la. lepak sana sampai pukul 9 lebih. arra dye balik naik kete. aku dgn syara naik tren. balik skali dgn shafiq, sofi and mem2 dorg. aku da penat + ngantok. dorg lepak plak dkt lrt tm tu. lepak kat situ satu jam. memang tak lama la wehh. haih. best la lepak dgn dorg. otak semua masuk air -.- sampai rumah pukul 11 lebih. letak bag, tukar baju, tido. haha. sayang korang semua. lain kali lepak lg tau :)

0 sembang: