Wednesday, 9 February 2011

Seharian berjalan

Okay , semalam aku keluar dengan arra . dye ajak pegi lepak dekat mid . aku dengan dye da plan nak pegi pukul 10.30 am mcm tu tp dye nak teman kakak dye pegi buat kad bank dulu so kteorg gerak pukul 12.30 pm . naik tren turun bangsar then amik teksi pegi mid . malas nak naik ktm . benci gila nak naik benda alah tu . mne tak nye naik benda tu tak stabil . that why la tak nak naik . hehe . sampai je dekat sne aku dgn arra pegi beli tiket wayang dulu . ingat nak tgok cite the green hornet tp aku tak tgok lagi cite khurafat . so beli la tiket khurafat . arra tak kesah tgok cite ape . dye okay je . hee ;p . dah beli tiket pegi makan plak . masing2 tak makan lg kan . macam biase lah kalau makan dgn arra aku dgn dye slalu beli nasi ayam . knp slalu mkn nasi ayam ? sebab nasi ayam tu sedap la . haha . dah habis makan lepak2 jap . movie start pukul 4.50 pm . huh , tak boleh lambat lg ke cite dye nak start . haih . nak menunggu punye lame . aku dengan arra pusing satu mid . sampai the garden aku dgn arra pegi . gambar tak payah cakap la kan . bukan main byk aku bergambar dgn arra .



makan time :)



toilet time :)


<3 <3



jalan time :)

time jalan kat sne ade girl nie poyo nak mamposs . dye punye cakap berlagak gila . nak lepak situ la sini la . weh , tak ke mne pun lah . kalau kau kje jauh semata mata nak lepak2 tak yah lah . membazir duit kau je . kn arra ? grr , menyampah pulak ! yeahh , jam menunjukkan pukul 4.50 pm . aku dgn arra pegi beli popcorn dgn air . okay , cite khurafat byk gimik kau tahu . aku asyik terkejut je kat dalam wayang tu . si arra nie gelak2 . hantu dye muka mcm ape dah . sape tak takut kan . lepas habis tgok movie kteorg nak balik terus . penat sgt dah . haha . naik lrt nak balik tm . dalam tren ma call ckp nak ajak teman pegi wangsa walk . aku da beli tiket tm tp takpe lepas jugak nanti . aku ajak arra ikut skali . dye okay je . sampai wangse maju bukan main lebat lagi hujan . takpe , rahmat tu . masuk wangsa walk jalan2 beli baju . aku beli satu tshirt . ma pun sama jugak . tshirt ma arra pilih . lawa tau tshirt tu . aku pun berkenan jugak . hee . jalan2 tgok jam da pukul 10 pm . penat2 . btw , happy sangat la spend time dgn mama and arra :D

0 sembang: