Sunday, 17 July 2011

Happy sundayy :D

Hari nie hari minggu. aku pegi berkelah dengan family lah :) plan sebenar nak pegi shopping. papa pulak nak pegi mandi manda. so pegi ulu yam berkelah dekat sana. tempat yg aku berkelah tu takde orang wehh. best yang amat amat. tp aku tak mandi pun. leceh laa kalau girl yang mandi, nak kena tukar itu tukar ini. haih -,- kerja aku hanya amik gambar dan gambar ;D mama dengan papa hanya mampu gelak kan mama? hahah. aku bergambar tak henti henti kay. adoyai, nasib lah siblings pun satu kepala. untung kan? ngee *_*



                   before pegi aku dengan syara memey mcm nie :)




kakak tersayang <3





gambar aku semua lawak! haha



muka agak penat -,- time to go home macam nie lah mukanyaa

0 sembang: