Sunday, 3 July 2011

Saturday

2/07/2011 bersamaan dgn hari sabtu. tarikh tu adik aku kena amik repot card dekat skola. aku semangat kay nak pergi skola lama. haha. aku rindu dekat skola, cikgu2 aku tak rindu. haha. betapa kurang asam nya aku nie ;p pagi2 budak skola kena lari dekat padang. ntah ape kena pun aku tak tahu. macam kelakar pun ade tp best tgok dorg lari lari mcm itik. haha. amik report card pukul 9 lebih mcm tu. aku pegi amik dgn kakak. semangat dohh bgun pagi awal2. haih. pukul 10 mcm tu aku dgn kakak pergi skola. sampai trus naik kelas syara then kelas sepupu. pastu pastu kan aku snap pic dgn fyka, anis and sarah :) lepas rindu kay bila jumpa korg bertiga. yg lain pun jumpa jugak just tegur mcm tu je. time masuk kelas syara cikgu math yg ajar aku dulu tegur dye ckp 'ingat artis mane tadi'. haha. cigku cikgu :) skip skip skip lepak casia dgn kakak tggu syara dgn shafiq bla pergi mkn mcd sama sama :D

0 sembang: