Saturday, 10 December 2011

N9 - Kuala Pilah

Cane eh nak cerita. lama sangat aku tak update blog. tarikh hari semua dah lupa. baru skrg nak update mane lah nak ingat. nevermind forget it. mama arra nak balik kg n9 then arra ajak aku skali. pegi sehari je dekat sana. mama arra ade hal dekat sana. saya dgn arra hanya temani sahaja. pegi sana 5 orang. sorg drive, sorg teman, lg 3 buat hal masing masing. hahaha. lg pun tak pernah pegi sana so gedik lah aku nak ikut. dalam kereta otw pegi sana aku dgn arra bermula lah sesi fotoshoot dalam kereta. knp mcm nie? sebab perangai mmg mcm nie nk buat mcm mne. ye dok? sabo je lah. haha. nak pegi sana dalam 3 jam lebih mcm tu kot. entah, aku pun tak tahu -.- dah sampai sana duduk rest kejap then nenek arra ajak makan. kg arra susah sgt nak dpt line, aku nk msg pun payah. sabar je lah, haih. tinggi nenek arra lebih kurang aku je. haha TAK LAWAK K. nenek arra masak lauk telur itik yg wrna kuning lupa ape nama dye.  pehhhh, terboikkkk! lauk pedas lauk fav saya <3 first time makan telur itik. lepas nie dah boleh makan dah. hikhok. lepas makan rest sampai tetido. penat sgt katanya. tido punya tido dah pukul 4 lebih. semua bangun cuci muka nak balik. terima kasih nek masak sedap sgt :) ade hari saya datang lagi :)





0 sembang: